Ty, jag har nu gjort en vända till Kulturstan, därefter spinoffen KDebatt. Men det är nog ändå så att en helt fristående blogg är nödvändigt, men inte kan jag för den sakens skull förorsaka gemenskapen och besökarna på KDebatt. En lösning på detta kallas för att tvillingblogga. Ja, jag har således två bloggar, samtidigt. Var lugn, det räcker med att du kommer ihåg en av dessa adresser.

En återvändofaktor är också att i trädan som pågått – drygt 9 månader – så är besökarantalet fortsatt aktivt, lite drygt 1500 besök per månad, vilket får sägas vara en skara surfare jag gärna tillgodoser mig.

Som synes så har en del förändringar skett; min nuna är borta och headern är ny. Samt har en del inlägg rensats bort till förmån för mer nyare tankar. Jag håller sällan med mig själv om tidsspannet mellan utropsteckena är alltför stort. Borta är också galleriet med mina tavlor. Detta av flera skäl; alla är sålda, samt att de tillhör en period som sedan en tid gått i graven. Vad som siktas i ateljén är helt andra saker numer. Allt annat är konsthistoria. Jag har även fått lite klagomål på att nya grejer sällan läggs upp – har man en konstnärsblogg så måste man väl förihelvete visa lite grejer? Jo, men så är det ju och en blöt kväll häromveckan fick jag till och med ett muntligt klagomål som resulterade i lovord från min sida att bättra mig. Jag kan bjuda på lite datorklotter sålänge. Verk gjorda för den rastlösa handens skull, ungefär.

Sedan kommer arbetet med pergrunditz.com återupptas för att skapa en hemsida i anknytning till bloggen. Men det är ett projekt som ännu befinner sig på idéstadiet, trängandes med idéer av annat slag.

Annonser